BRAINSPOT

#Iscooliraj u svom domu

Vaš pouzdani partner za klimatizaciju, toplinske pumpe i podno grijanje. S više od 30 godina iskustva, stvaramo udobne prostore.

USLUGE KOJE NUDIMO

KLIMA UREĐAJI

Prodaja i montaža

Naš tim iskusnih tehničara posvećen je pružanju izvanredne usluge. Njihovo bogato iskustvo omogućava im da brzo i precizno izvedu postavljanje klima uređaja u skladu sa svim vašim zahtjevima.

TOPLINSKE PUMPE

Prodaja i montaža

Naši stručnjaci ne samo da postavljaju toplinske pumpe već vam pružaju i savjete kako maksimalno iskoristiti vaš sustav za grijanje i hlađenje uz minimalnu potrošnju energije.

PODNO GRIJANJE

Prodaja i montaža

Naša tehnika postavljanja podnog grijanja omogućava ravnomjernu raspodjelu topline po cijelom prostoru. Ovo ne samo da vam osigurava ugodno i ujednačeno grijanje, već također pomaže u smanjenju potrošnje energije.

O NAMA

Tijekom godina stvorili smo duboke veze s našim klijentima, koji uključuju brojne poznate tvrtke i pojedince. Njihovo povjerenje u naše usluge je poticaj za nas da kontinuirano nadograđujemo svoje znanje i usavršavamo svoje tehnike kako bismo im pružili najbolje moguće rješenje za njihove potrebe.